torstai 8. lokakuuta 2009

Tuplamielikuvia sivurajalle

Tänään mielikuvia vietiinkiin kaksi kerrallaan ja kolmaskin oli ekan maalimiehen saatto sivurajalla. Näin Bowwelle tuli jokaisen maalimiehen kohdalla tuplamielikuva. Aiemmalla kerralla Bowwen ollessa nuorempi tämä ei toiminut.

Eka vauhdikas ja suora pisto (ei muistellut toista mielikuvaa). Komennushaukkua ja maalimiehellä jumppaaamiista oli kuulemma tapahtunut. Menin piilolle ja saatoimme maalimiehen kolmanneksi maalimieheksi.
Keskilinjalle palatessamme metsässä kulki karjalankarhukoira isäntineen. Tässä kohtaa ajattelin Bowwen unohtavan toisen mielikuvansa. Onneksi ei.

Toinen maalimies oli hyvässä muistissa ja pisto suora ja lennokas. Komennushaukkua mennessäni piilolle.

Kolmas akkeli oli siis sivurajalla saatettu. Osaava maalimies päätteli hienosti edellisen jumppatuokion vuoksi, ettei anna koiralle edes mahdollisuutta jumpata päällään ja istui siten, ettei koira pääse kosketuksiin, piilottaen vielä kasvonsa. Tästä seurasi välitön komennushaukku. Oikein hieno oivallus Annalta. Tänks tuhannesti.
Voisi sanoa, että täydellinen treeni ainakin näin ohjaajan kannalta. Kai se tuo poreileva Bowwekin siitä sai jotain kokemuksia. Oli ainakin iloinen oma itsensä treenin jälkeen.

Ei kommentteja: