sunnuntai 25. lokakuuta 2009

Tuplamielikuvia

Tällä kertaa maalimiehiä oli mukavasti, joten siirtyvänä ei tarvinnut viedä kuin toinen. Palkkaus suoraan heti löydöstä.

Kaksi ensimmäistä vietiin peräjälkeen. Ensimmäisen hyvän, suoran, innokkaan piston ja löydön jälkeen otin uuden maalimiehen piilolle, josta saattelimme sen kolmanneksi maalimieheksi.

Toinen maalimies (ekana viety) eteni jättöpaikasta (n. 8 metriä ennen) piiloonsa etukulmaan. Bowwe selkeästi teki kaarroksen jättöpaikassa ja kiemurteli laajoja kaarroksia sen jälkeen. Parin kutsun jälkeen palasi luokseni uusintä lähetykseen, tällä kertaa eteni perille saakka. Saattelimme maalimiehen neljänneksi akkeliksi ja palasimme keskilinjalle viistosti (ei hyvä).
Lähetys kolmannelle lähti ihan ok., mutta muutaman metrin jälkeen Bowwe singahti viimeiselle akkelille vastakkaiselle puolelle. Liian hyvä muistikuva ;-).

Viimeinen lähetys meinasi mennä kaarteluksi. Kutsuin koiran takaisin uuteen lähetykseen, josta se irtosikin hyvin ja löysi palkkansa.

Hyvä treeni ja mukava pikkuinen maalimiehen taimi, Ella, antoi koirille välillä muutakin ajateltavaa. Selkeästi ainakin Bowwelle se toimi hyvin ajatuksen katkaisijana.

Ei kommentteja: