lauantai 12. kesäkuuta 2010

Orivesi KR näyttely

Bowwe pompula korkkasi oikeat näytelmät Oriveden kaikkien rotujen näytelmissä.
Kävin hakemassa Sonja matkalla mukaan ja jatkoimme hyvissä ajoin näyttelypaikalle. Olipahan hyvä, että oltiin ajoissa, sillä Bowwe meni ensimmäiset 100 metriä kaikki neljäjalkaa ilmassa pomppien tervehtimään jokaista vastaan tullutta koiraa ja ihmistä. Tokenihan elukka viimein kun tajusi, että tehtävä on mahdoton.

Vettä satoi välillä niin, että numerolappu liukeni olemattomiin, joka oli hyvin epäviisaasti ripustettu roikkumaan paikoilleen hyvissä ajoin. Näyttelyyn oli ilmoitettu 3 beauceronia: Jykä, Bowwen veli, junnuluokkaan ja Bowwe niin ikään junnuluokassa sekä avoimissa uroksissa esiintyi Eijan Reiska. Tuomarina oli pitkän huiskea sadettakimies Sergio Pizzorno Uruguaista.

Jykä esiintyi ensimmäisenä ja sai ERI:n ja oli lopulta PU1. Eijalle ja Reiskalle yllättäen EH1. Urosten jälkeen keekoili Bowwe saaden myös ERI:n ja oli PN1. ROPpi kehässä Jyrki-Boy vei voiton! Onnea Jyrkin perheelle ja tietenkin kasvattajalle!
Kiitoksia Merjalle ja siskolle(?) sekä Eijan perheelle mukavasta seurasta, Sonjaa unohtamatta. Hienosti esitit nämä kokemattomat pempulat!!!

Bowwesta lausuttiin seuraavaa:
Excellent type, size & propotions. Excellent head & expression. Beautiful eyes & ears. Excellent neck, topline & underline. Very good front & rear. Very good movement. Needs a little bit more power and field covering. Excellent temperament.
JUN ERI1 PN1 SERT VSP


Pakollinen päivitys ulkonäöstä


Jyrki-jyräys ROP
.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onnea Bowwelle. Hieno likka ;)
t. Anne

Anonyymi kirjoitti...

Vaude, ONNEA hienosti menneestä näytelmästä, noin sitä pitää ura avata!! Rapsuja myöskin synttärisankarille.

Toivottaa Maria ja Arppa

Anonyymi kirjoitti...

No koitetaan anonyymiä sitten, Ja Onnea!!

Mutta silti liikaa toimitoja...sanon minä.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos myöskin sinulle Jaana mukavasta seurasta!! Vettä tuli enemmän ja vähemmän koko ajan, mutta sehän ei siskosten menoa haitannut. Jännittävä päivä oli ja ainakin Jykä nukkui melkein koko loppupäivän.

t. Merja F

Anonyymi kirjoitti...

Onnittelut vielä Bowwelle ja veljellekin! =D Hienosti meni!

Eija & Reiska

jaanakin kirjoitti...

Kiitos onnitteluista kaikille!
Suuri yllätyshän tämä oli. Onhan Bowwella palikat paikallaan, en minä sitä tarkoita, mutta kun on vasta junnuluokassa...

Merja, Bowwe lepäsi ajomatkan ja jaksoi taas kotona hillua...
Tuossa tytössä virtaa riittää, eikä sitä tartte hommiin houkutella. Tykkään kovasti. Jyrkille paljon pusuja!