torstai 15. heinäkuuta 2010

Bowwe uimassa

Viime kesänä Bowwe ui huomattavasti maltillisemmin. Tänä kesänä keppien heittely kiihdytti koiran hassuun helikopterimenoon, uiminen oli sitä sun tätä. Nyt kun uidaan ilman keppejä, niin ainoastaaan minä olen kuin seepra (kynsien jälkiä): Neiti paimentaa vedessäkin ja kaartelee HYVIN lähellä.
Kas kun tuokin "vietti" on nyt sytytetty, niin Bowwe ui kuin hinaaja! Kuinkahan meidän saunominen oikein onnistuu!?!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moikka!

Minä olen yrittänyt houkutella Jykää uimaan, mutta vielä ei ole (koiralla?) lamppu syttynyt. Keppi haetaan vain sieltä saakka, mihin yltää jalat maassa kaulaa venyttämällä :), muuten odotetaan, että laineet tuo kepin lähelle.

Eilen Jykä tippui laiturilta veteen (meillä oli sellainen pieni hässäkkä menossa). Jalat ei yltäneet pohjaan, joten armoton räpiköinti kaislikossa. Sain ohjattua taluttimella rantaa kohti, josta hirveällä hepulilla takaisn laiturille. Katsoi minua tuohtuneena, ihan kuin olisin tahallani sen tiputtanut veteen...

Helteisin terkuin
MerjaF

jaanakin kirjoitti...

Helloups Merja ja Jykä!
Minä hieman avtitin Bowwea, kun sen tyyli oli sitä räpimistä aluksi - koira koetti uida yläpystyssä, jotta olisi kepin nähnyt. Vedin siis koiran syvemmälle ja kannattelin takapäätä, jolloin se ei voinut räpiä pää pystyssä.
Nyt se loikkaa veteen lähteäkseen uimaan minun tai kepin perään. Vauhti on kova ja tahti kiivas ;-).

Meillä nuo muut polskivat nelijalkaiset lisäävät Bowwen intoa kepin perään.