maanantai 5. heinäkuuta 2010

Bowwe, entinen syyläsuu

Bowwe sai ekan syylänsä kieleen joskus maaliskuussa, ensimmäisten juoksujensa jälkeen. Kielen iso pöllykkä on killunut kuin purkka Bowwen suussa näihin päiviin saakka. Eikä siinä kaikki, niitä alkoi ilmestyä lisää kieleen, ikeniin ja huuliin. Tässä kohtaa emäntä ryhtyi googlettamaan aihetta. Yksi tai kaksi syylää ei haittaa, mutta jos niitä alkaa olla suu täynnä...

Google-armias vinkkasi osterivinokaspuristeeseen. Ko. valmisteen tiedetän auttavan ihmislasten syyläongelmiin ja olipa muutama koiraihminenkin siitä vakuuttunut. Ei ollut kallis kokeilu 12 euroa ja risat 120 kapselia, joita annan 2 kapselia 2krt/pv. Viikon jälkeen ainoastaan yksi syylä jaksaa enää sinnitellä huulessa, senkin koko pienenee miltei silmissä. Kielen näkyvä syylä lähti häviämään heti ja oli kolmessa päivässä poissa.

Syyksi koiran syyliin ehdoteltiin alentunutta vastustuskykyä, mikä kyllä sopisi ekojen juoksujen aikaan. Onhan se pikkulikalle aikamoinen hormoonimyrsky ja muutos. Oli niin tai näin. Nyt ne syylät ovat voitettu kanta. ILOINEN!
.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hieno homma, että syylävaiva on voitettu! Näitä lapsuusiän vaivoja, meilläkin vähän aikaa sitten Jykällä vatsa ripulilla ja heti perään silmätulehdus... No olinkin jo ajatellut ostaa olohuoneeseen uuden maton, pojille peitot ja tyynyt :)

t. Merja F

jaanakin kirjoitti...

Uroksien ripletit saattavat johtua lähistöllä asustavien narttujen juoksuista. Meitin Holik viritteli suolensa aina varsin liukkaalle tyttöjen juoksujen aikana. Todisteita löytyi jopa kirjahyllystä ;-).

Anonyymi kirjoitti...

Hormoonit teettää kaikenlaista koirilla ja miksei ihmisilläkin :)

Tosi kiva juttu, että osterivinokkaat auttoi Bowwea. Ei varmaan ole mukava kulkea suu täynnä syyliä ja taitaa ne kipeitäkin olla.
Anne

Anonyymi kirjoitti...

Kiva kuulla syylien olevan menneisyyttä! =) Iloinen teidän puolesta!

Eija (ja Reiska)