torstai 15. heinäkuuta 2010

Möksällä mokkulan kanssa

Avot, etäduuni onnistuu rivakammin täältä, ko kotoa kiinteän yhteyden päästä. Saunalahden Nopsa-liittymä on 3 kertaa nopeampi, ko kiinteä duunin yhteys kotosalla. Täällä on vaan 150% mukavampi olla, ko pääsee välillä järveen vilvoittumaan ja koissut saavat olla pihalla jos haluavat. Ei tarvitse pelätä niiden saavan lämpöhalvausta, kotona oli 27-28 astetta sisällä, kun isot räppänät olivat auki. Takaovea en uskaltanut jättää kokonaan auki poissa ollessani, joten lämpö nousi liki 35 asteeseen. Ei ole koiran saatikka ihmisen paikka. Lähdimme siis hellettä pakoon. Ei huono olosuhde: Kuinka moni menee ruokiskella uimaan!!!

Hirsimökki on kyllä mukavan viileä, vaikka auris porottaa. Täällä ei ole sähkölaitteiden mukanaan tuomaa lisälämpöä, vain kaasujääkaappi ja -liesi. Ristiveto sentään on pakko olla, jotta viileys säilyy. Just nyt ainoastaan Bowwe jäi pihalle hauen pään kanssa teutaroimaan, muut tulivat suosiolla tänne sisälle viileään kanssani.

Sähköt tänne saadaan agregaatilla, yök mikä meteli, läppärin akut onneksi pelastaa jatkuvalta päkätykseltä.

Siivosin/tyhjensin eilen illalla autoa ja sieltä löytyi vinkilelu, jolle Bowwe on esitellyt paikkoja suurella intensiteetillä juoksemalla nalle suussa pitkin pihoja, ja pitkään.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kuullostaa ihan mukavalta työnteolta.

Leppoisia ja lämpimiä päiviä möksälle.
t. Anne

Anonyymi kirjoitti...

Kuulostaa ihanalta kaikesta huolimatta! Pitäkää hauskaa ja nauttikaa!

Eija & Reiska

Anonyymi kirjoitti...

Saunalahden NOPSA on ihan yliveto !!!!!!
PaulaK