keskiviikko 21. heinäkuuta 2010

Hakuilemassa

Onneksi pahimmat helteet ovat jo hieman hellittäneet ja metsässäkin oli vähemmän saunafiilis.

Bowwelle vastatuuleen ja -mäkeen siirtyvänä maalimiehenä kaksi piiloa. Tuulettomalle puolelle, etukulmaan oli ajatus ottaa haamu.

Eka maalimies valmiina rinteessä kallion päällä etukulmassa. Haisut valuivat hienosti keskilinjalle, jossa Bowwe odottelikin kärppänä lähetyskäskyä. Lennokas pisto ja muutama haukku ilmaisuna. Menin piilolle koiraa vastaan, josta siirryimme keskilinjalle katselemaan tuuletooman puolen haamua.

Toiselle piilolle Bowwe päättikin karata etukulmaan näkemättä haamua. Hihkuin sen takaisin uusintalähetykseen. Maalimies siirtyi edellisestä paikasta sivulinja suuntaisesti eteenpäin. Tällä kertaa piilolle lähdettiin luvan kanssa. Haukkua ei juurikaan seisovalle maalimiehelle kuultu.

Kolmas taas valmiina. Hieman kaartuva pisto, ilmaisuksi saatiin yksi haukku, jonka jälkeen pikainen kurkkaus keskilinjalle. En tiedä olisiko edellisen piilon äkseeraus vaikuttanut koiraan.

Ihan jees treeni, jonka lopuksi pennut pääsivät taas painimaan ja minä pusuttelemaan niitä.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Toinen pennuista olin ihan puhki ja nukkui tänä aamuna melkein seitsämään ekan kerran elämässään.

Bowwe on sellainen ikiliikkuja,että alta pois. Ei sillä koiralla ainakaan kunto lopu oli helteet mitkä tahansa. Piilollakin täytyy ottaa koko ajan jonkunlaisia loikkia puoleen jos toiseen kun ei vaan pysty olemaan paikoillaan :)

t. Anne

jaanakin kirjoitti...

Pempulat olivatkin oikein reippata taas metsässä, mutta luultavasti velipojan kanssa painiminen väsytti Flaksia enemmän.

Bowwe harrastaa aerobikkiä metsässä ja kotona puistojoogaa venytellessään itseään mitä kummallisimpiin asentoihin.