torstai 16. syyskuuta 2010

Hakuilemassa

Maanantaina olimme hakuilemassa ihan uudessa metsässä, Bowwen osalta otimme pelkkiä haukunvirityksiä alueen ulkopuolella. Merkkasin naksulla haukun aloituksen, josta aluksi lelupalkka ja toisella kierroksella namit.

Tänään: Satoi ihan maahan asti ja me möyrittiin silti hakumetsässä, sovittu mitä sovittu. Sade oli treenien merkittävin (=ihmisille) haitta, koiria sade ei haitannut.

Bowwelle 3 valmista maalimeistä suorapalkalla. Kovasti me säädettiin lähetyksen ja etenemissuunnan kanssa, mutta onneksi koira lähtee yhtä innokkaasti 3. ja 4. lähetyskerran jälkeen samasta paikasta. Mielestäni tuolle elikolle hyvä tapa kertoa, ettei omilla kaarroksilla pääse päämäärään. Onneksi noilla omatoimipistoilla/suunnilla ei maalimiehet löytyneetkään.

Mukana oli myös Biitti-tädin lapsia... oooi miten pentujen kanssa on mukava treenata: Mahtavaa nähdä lamppujen ja oivalluksen syttyvän. Mielihyvästä jää niin vahvoja muistijälkiä... meille kaikille!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Ei olla pitkään aikaan treenattu moisessa kaatosateessa, mutta beussit ei ole sokerista. Koirisa ei tosiaan sade haitannut yhtään.

t. Anne