maanantai 27. syyskuuta 2010

Jäiset sienet

Toivottavasti nuo Bowwen leikeissään käyttämät jäiset sienet eivät ole myrkyllisiä!? Välillä kyllä tuntuu, että se on saanut niistä hallusinaatioita, sen verran älytöntä tuo puuhastelu kaikkiaan on. Päivällä työskennellessäni ikkunan ohitse vilahtelee taajaan musta otus/ohjus, muutoin niin seesteisen ruskan värittämän järvimaiseman.

Hirvikärpäsiä ei ole näkynyt kuin ulkohuussin nurkilla, siellä ne hirvet ovat talvella kulkeneet taimikkoa hävittämässä ja samalla pudotelleet hirvikärpästen munat niille sijoilleen. Ovat vaan ällöttäviä. Ihminen voisi pienessä päässään kuvitella, että yöpakkaset tappaisi ne, vaan ei.

Kirkkaat tyynet yöt, pakkasta ja uskomaton tähtitaivas. Huh. Ihan oli taas unohtunut, kun tähtiä ei juuri kaupungissa näe. Täällä näkee ja aaah, mikä kuutamo! Olen pönöttänyt tuolla portailla palttoo päällä ihaillen avaruutta ja yöllistä kuun kelmeää ja kovaa valoa!
ONNELLINEN!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

No onnea sinne vaan, kyllä tähdet on hienoja ja tää kuutamo, koirien kanssa aamutuimiin lenkit onnistuneet ihan kuunvalossa.
PK