lauantai 18. syyskuuta 2010

MH-kuvauksia katselemassa

Ajelin Lempäälään katselemaan kolmen (Nemo, Taco & Jykä) Bowwen veljen MH-kuvauksia, sekä Sonjan Charmantea. Eilen tuli ensimmäinen muutos koiriin, kun selvisi että Tacon rokotukset olivat menneet vanhaksi. Sonja otti Batskun tilalle Charmanten seuraksi testiin. Aamulla tuli muutoksia lisää: Valitettavasti Jykän Merja oli sairastunut, joten Grego ja Sanna pikahälytyksellä mukaan. Iso käsi Sannalle ja taustajoukolle, kun pääsitte niin nopealla varoajalla testiin, etenkin kun koirakin piti hakea toisesta kodista mukaan. Hyvin jaksoit Sanna leikatulla jalalla!! Eikä sovi unohtaa Nemoa ja Merjaa, jotka olivat mukana tottakai!

Oli oikein mielenkiintoinen aamupäivä. Sonjan F-pentueen MH-kuvatuilla ilmeni kaksi hyvin vahvaa yhtenäistä piirrettä: Ovat sosiaalisisa ja leikkisiä (rakastavat juoksemista)!! Tämä arvio ei perustu saatuihin MH-kuvauksen "tuomioihin" vaan ihan omin silmin tehtyihin havaintoihin. Sonja kirjoittelee blogiinsa varmastikin osa-alueet kasvateistaa sekä omista koiristaan. Sen voin kertoa, että Charmantella ja Batskulla oli vauhti päällä. ;-).

Iltapäivän viimeisinä kuvattavina olivat Annen ja Timon tessut Biiti ja Doyle. Valitettavasti en voinut jäädä katsomaan tuon parivaljakon suorituksia, kun piti rientää kotiin huoltamaan omia koiria.

Ei kommentteja: