tiistai 9. marraskuuta 2010

Paimentamista vol.33

Tänään minun suuni oli säpissä ja käskyt yksiselitteisiä, ja a vot, Bowwe meni oikein hienosti. Kierroksia keräsi itseensä sen verran, että pientä piipitystäkin kuului välillä.

Eka kierros perustottista hakukaarelta maahanmenoa, kuljetusta jne. Kierroksen lopuksi poispäinajoa liinassa. Yhä edelleen Bowwella on tarve tulla maahankäskyllä viereeni. Päätimme vaihtaa käskyä odota käskyyn, kuvittelimme sen olevan koiralle helpompi. Nää, tulee siinäkin vierelle. Vielä ei koiralla riitä usu ja/tai pää seilata lauman ja minun välissä, sen sijaan yhdessä ollessamme lauman takana Bowwe seilaa nätisti meidän takana. Kyllä se tästä.

Toka kierros pitkälti samoin kuin eka, mutta aloitimme poispäinajotreenit aiemmin. Treenin lopussa Bowwe meinasi ennakoida käskyjäni, suoritin pari oikein liukasta loikkaa estämään koiraa. Taisi hämmästyä poikkeavaa ripeätä liikuntaani. Kun massan saa liikkeelle, niin johan mennään lujaa.

Eija ja Reiska olivat myös mukana!!! Repe esitteli aluksi ilkikurisia temppujaan ollen muutenkin oikein lennokas. Mielestäni Reiskan bravuuri on ehdottomasti vauhdissa poimitut pipanat... ne pipanat eivät siis ehtineet maahan saakka matkallaan lambin pepusta kohti maneesia. Vitskiäs ukkeli!

Ei kommentteja: