keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

Ne lehmät sitten melkein lensi....

...taikka helvetti jäätyi. Bowwe väkösteli tänään vaiherikkaan II-luokan radan läpi ja vielä koularin arvoisesti. Eihän se kuljetus vieläkään mitään kaunista ole, mutta lampaat liikkui sinne minne pitikin. Tämän päivän ähräystehtävät olivat vaan niin meitin mieleen ja niissä Bowwe olikin suureksi avuksi.
Sorttaus (aivan uusi vekotin meille, mutta tehtävä sortteeraus sinällään tuttu) ratkaisi meidän tuloksen/sijoituksen ja saatiin se koulari ja sijoituttiikin poodiumin ykköspallille. En ole evö voittanut mitään koirineni (tuloksia on kyllä tullut), näytelmiä ei lasketa!!!
Tänään Bowwelle tulos PAIM2-EH, 78p ja sijoitus 1.


Woollandian Ranch-kisoista on ollut meitille hirmuisestii hyötyä: kaikenlaisia tehtäviä olemme tehneet, vaikka koira ja ohjaaja ei aina taagilla ollutkaan. Itselleni on myös ollut valtavan arvokkaita ne kerrat, kun olen pyllistelyt bortsukisoissa varikolla.

On ollut tuloksekas ja huikea viikonloppu treenikavereilla. Marikalle täytyy myös tehdä aaltoja ratojen suunnittelusta ja Woollandialle hienoista puitteista!


5 kommenttia:

Woollandian kirjoitti...

Jaana ny ei oo vkl.....oli kyl paras sortteeraus ikinä!

jaanakin kirjoitti...

Ai niin ei ookkaan viikonloppu. Hitsi, lomalainen ei tajua ;-). Voi kiitosta kohteliaisuudesta sortteerauksen suhteen, Bowwekin tykkää uusista haasteista ja ahtaista paikoista. Joskus meilläkin välähtää ;-)

ksuomin kirjoitti...

Ansaittu voitto :) Selvää lampuriainesta kun ei sortteerauskaan vauhtia hidastanut!

Anonyymi kirjoitti...

Tulihan se tulos sieltä ja millä tyylillä.

Onnittelut koiralle ja ohjaajalle ja hieno juttu, että näytitte, miten beussit osaa.

Ei kun kolmosiin kisaamaan :)

Anne

Eija kirjoitti...

Onnittelut!