maanantai 24. toukokuuta 2010

Esineitä ja akkeleita siinä lomassa

Sunnuntai:
Biitin pentujen pusuttelun jälkeen ajelin esineruututreeneihin.
Bowwe ei ole metsästä vielä muuta hakenut kuin eläviä ihmisiä ja sen kyllä huomasi, esineet eivät mitenkään voineet olla sen mielestä tallatulla alueella. Pähkittiin, että otetaan maanantaina uusiksi tallaamattomalle alueelle samaan merkattuun paikkaan.

Tänään ajeltiin ensin pentu-pentutreeneihin. Bowwelle otettiin haisumielikuvina kaksi akkelia. No, niin. Hyvin ne haisut nousivat, mutta Bowwe meinasi, että ennen makkarapalkkaa kannattaa aina juosta ja paljon, lisäksi aivan eri suuntaa kuin oli lähetetty... koettelee koettelee. Kaikesta huolimatta hyvät ilmaisut.

Ajettiin sitten eiliseen esineruutuun ottamaan uusintatreenit. Annan pentu ensin ja ihan mahdottoman hienosti pikkuinen muisti mitä sielläpiti tehdä.

Bowwelle otettiinkin hieman eri tavoin kuin eilen: Se sai hömpöttää enimmat höyryt päästään ja sen jälkeen otettiin lelulla leikkimistä ja noutoa. Nytkin Bowwe kaarteli lelunsa kanssa kunniakierroksia, mutta toi sen sentään takaisin palkan toivossa (näytettiin hyvin näkyvästi). Anna vei esineen/lelun vähän matkan päähän. Hassua koira joutui todella etsimään sen nenällään, hirmujuhlat pystyyn ja kunniakierroksia. Viimeiseksi veimme esineen yhdessä mielikuvana kauemmas. Lähetyksessä vihjesanan saatuaan Bowwe ei ampaissutkaan heti matkaan vaan tuumasi 2 sekuntia ja lamppu syttyi sen pään päälle, esine nousi hienosti kunniakierroksin ;-)

Ei kommentteja: