tiistai 11. toukokuuta 2010

Paimentamista vol.7

Tänään Marikan ohjeesta Bowwelle otettiin, suuntien opettelua eli pysäytyksiä vaihtelevalle kohdalle lähetyslinjaan nähden. Aiemminhan pysäytys on aina otettu tasapainopisteeseen noin kello 12:sta. Harjoituksen tarkoitus oli opettaa koiralle pitämään oikea etäisyys laumaan kaiken aikaa.

Eka kierroksella Bowwe tarjosi maahan menoa juurikin siihen totuttuun kello 12:sta. Sauvalla ohjaten koetin saada sen jatkamaan pidemmälle pitäen oikean etäisyyden lampaisiin. Paimen/ohjaaja oli enemmän taas pihalla. Anteeksi Bowwe kun en osaa!! Näiden uusien juttujen lomassa otettiin tuttua kuljetusta, jotta Bowwe saisi tehdä jotain sellaistakin mistä me olemme molemmat samaa mieltä.

Mukana oli mieluisiaa seuraakin katsomossa. Mitäs luulette olisiko Elisan pentu-pennulla ollut halu rynnätä mukaan...


Pöykkiksen alku innokkaana katsomossa.

Toinen kierros jatkettiin samaan tahtiin ja saatiin ohjaajan tyylittelystä mahtavat naurut. What ever, meillä oli mukavaa! Bowwe oli taas yltä päältäsavessa ja pääsi treenien jälkeen Annelle hoitoon muun lauman kanssa mun duunireissun ajaksi.

Oli muutens oikein pöykkisilta, kun mukana oli Eija ja Reiska, Sonja & Bataille & Riemu sekä Elisa ja pentu katselemassa touhua.
Riemuhan sai epävirallisessa CANT'ssa tuomion ei paimennusvaistoa. No, niin no. Somerolla äitikoira oli varsin mainio ja toisella kierroksella se sai juonesta kiinni. Hienoa Sonja mahtavaa koiran hallintaa. Bataille osaa jo homman. Koira oli silmin nähden innoisaan hommasta.


Eeestä...


..ja takaa


taas eestä...


Tunnelmia hetkessä, paimenen ylistysilme mahtavalle sauvalle...


Muumimaailman henkilö aitauksessa ;-)

Ei kommentteja: