tiistai 26. heinäkuuta 2011

Paimentamista vol.80

Kasarimeinikiä... ollaan siis siirrytty 80-luvuille paimentamiskertojen suhteen.

Bowwella ei ollut oikein mieli mukana tänään ekalla kierroksella. Itse jätin sauvan ja muut ohjausvermeet aidan laidalle, ihan vaan nähdäkseni kuinka paljon koira niistä lopulta painetta ja ohjausta ottaa. Lambeja ei ollut kuin kolme ja nekin tunsivat vetoa milloin minnekin. Eikä ihme, sillä Bowwe söi taas sontaa ihan urakalla. Yritettiin myös poispäin ajoa, vaan ei se luonnista. Tästä päättelin toisen kierroksen ajavani liinassa. Eka rundi päättyi häkitykseen, mutta ei sekään mikään loistokas ollut.

Rundien välissä Bowwe ja Wenja kävivät yhdessä uimasilla. Hirmuinen kiihdytyskisa lammelle!

Toka kierros alkoi liinassa ja villeissä tunnelmissa, sillä avopellolla treenaavat toivat samaaan aikaan osan laumasta varikolle ja sekös sai omat paimennettavat villeiksi kavereidensa perään. Ei onnannut poispäin ajo, vaan koira oli vapautettava lauman taakse. No jos 10 metriä saimme aikaiseksi kunnollista liikettä, niin en pajoa liioittele. Liinalla sain sentään rauhoitettua Bo:n laukka-askelia, great.

Bowwen yllätykset eivät voi enää olla kuin positiivisia, sillä kaikki muut keekoilumaneerit se on jo esittänytkin. Lauantaina olis taas Ranch-kisat... haa.haa.

Tällä hetkellä (kuin myös muina iltoina jos ovi on auki) Bowwe pötköttlee ulkona patiolla, ei tahtois tulla millään sisälle. Nooh, nauttikoon siellä kesäisestä illasta.

Ei kommentteja: