lauantai 23. heinäkuuta 2011

Ukkostaa... ihanaa

Meillä on Bowwen kanssa vielä yksi yhteinen harrastus: Ukkosen ihailu!

Tänä kesänä siihen onkin ollut oiva tilaisuus syventyä. Tänään esim. jo kaksi eri ukkosrintamaa on pyyhkinyt Koiramäen ylitse. Nyt, kun se ötökkäverho (btw kuitenkin toimimaton: kärpäsiä on yhä edelleen sisällä) on viritetty, ulko-ovi on koko ajan auki ja Bowwe pönöttää portailla ihastellen laakanaan satavaa vettä ja ukkosen jytkettä. Itsenikin on ihan pakko välillä mennä ulos, on vaan niin mahtava seurata luonnon voimaa. Viime kesänä olimme möksällä, kun silloinen suihkuvirtausmyrsky suihki mökin ohitse ja sitä öiseen aikaan ihmettelimme.

Ikävä haitta, mummokoirien kannalta, nykyisessä säätilassa on tämä kostea kuumuus. Salka-muori koettaa löytää tursaketurkkeineen parhaan mahdollisen vetopaikan lattialta.

Päivällä ukkosten välissä parturoin nurmikkoa. Olipahan kasvanut jumalattomaksi viidakoksi, hiki virtasi tasaisesti (=kärpästen iloksi) töniessäni leikkuria. Kovvoo hommoo ;-), mutta niin mubavaa.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Sitten on veikka Nemo siskoonsa tullut.. Nauttii ukkosen räiskeeästä terassilla ja sisällä on oikea kärpäsloukku, jahtaa niitä kunnes leuat loksahtaa.Mukava lukea siskon ukkos-vieltymyksestä, kun mietin että tykkääkö kaikki beussit ukkosesta vai Nemonen vaan:))

jaanakin kirjoitti...

On ne, on ne sisaruksia!
Bowwehan tykkä kaikesta äänestä, eniten kaikesta itse aiheuttamastaan metelistä. Ei se hauku, vaan raahaa perässään milloin mitäkin kolisevaa ja äänekästä.

Tunteekohan se elävänsä, kun mökä seuraa mukana!!!???