lauantai 9. heinäkuuta 2011

Työleirillä siivekkäiden lempeä

Karautin torstaina paimennustreenien jälkeen siskoni työleirille, aatoksena lopetella eteisen lattian teko ja muuta pikkuhiplausta.

Perjantain rehkittyämme päätimme päivän mubavalla tavalla ja ajoimme Viitasaarelle möksälle saunomaan ja uimaan. Kerrassaan ihanan lämmintä vettä. Raiputti tyytyi kahlailemaan, mutta Salka ja Bowwe uivat kuin vimmatut, molemmat omaan tahtiinsa. Paarmoja oli ihan perr..leesti, siksi saunan patiolla ei kovin kauaa voinut ilta-aurinkoa ihailla.

Hommat Hanksussa saatiin sen verran rivakasti (=ihme), helteestä huolimatta tehtyä, että suuniteltu sunnuntain työrupeama saatiin tehtyä jo tänään. Siksi ehdimme käydän Hanksussa kaupoillakin ja Heltsy sai ennen lähtöämme puskissa pyöriessään tälläiset matkalaiset/rakastavaiset housuihinsa mukaan.


Nämä kaksi rakastavaista tulivat sitten siskon reisille


Mutkattomat karvaiset reissukaverini jaksoivat olla tarhassa ja puutarhassa ilman seuraamme ja samalla Hanksun reissulla Bowwe peesasi juoksuissaan Raiputtia ja aloitti omansa. Luvassa humppatyttöjen tanssiesityksiä.

Kotimatkalla ajoimme niin valtavaan ukkosmyrskyyn Humppilan jälkeen, että piti sateen vuoksi pysähtyä bussipysäkille parkkiin odottelemaan sateen laantumista. Kotona Koiramäessä ei ollut satanut pisaraakaan...
.

2 kommenttia:

helips kirjoitti...

Kuvassa sitä kesälempee, meikäläiselle ei näytä olevan tarjolla enempee:)

Anonyymi kirjoitti...

Eipä meilläkään vettä ole näkynyt...toisaalta ihan pelottaa koska sitä alkaa tulla koska yleensä sitten tulee rytinällä.
paulak